Отзиви и сертификати

Отзиви

Анатолий Павлов, кв.Обеля, гр.София

Системата работи перфектно! Вече две години ползваме топла вода със ЕСО1 на HEETEX . Представителите на фирмата монтираха още един бойлер 150л. и преработиха наличният ми 80л. бойлер така че сега го ползвам със системата и разполагам общо с 230 л. Монтажа беше извършен бързо и с необходимата прецизност, като се използваха всички предимства на мястото. Монтирах устройство за измерване на консумираната ел. енергия за затопляне на водата. След редовни записи на показанията се оказа че консумираната ел. енергия при загряване на вода за тричленно семейство се движи в границите на 36 до 102 kWh/месец, т.е. тези сметки за ток са между 8.00 и 20.00лв. Tова е доста по-малко от досегашната ми консумация, независимо че съм ползвал основно нощна енергия. Отпадна и необходимостта да управлявам консумираната енергия – сега ползваме топла вода без ограничения и допълнителни ангажименти с по-ниски сметки! Доволен съм от направеният избор! Който желае може да се свърже с мен за подробности. Тел. 0896849379

арх.Петър Каменов, с.Бързия, гр. Монтана

Аз съм архитект Петър Каменов от гр.Монтана. За контактите си с инж.Валентин Цветков, собственикът на „ТinoТech“ – Вальо както стана впоследствие – мога да говоря с часове. Те са наистина впечатляващи дори и за мен – професионалист с над 30-годишен стаж, видял в живота си какво ли не. Първото необичайно нещо бе, че при първия ни контакт отдели повече от 2 часа от ценното си работно време за да отговори изчерпателно на абсолютно всички мои въпроси, съмнения и тревоги по начин, който ме убеди да приема неговата идея за решаване проблема с отоплението и подготовката на битова гореща вода (БГВ) на бъдещата ми собствена жилищна сграда. Последващата реализация потвърди на практика правилността на неговото решение. Другото необичайно нещо е тоталния инженеринг, който предлага „TinoTech“: офериране, проектиране, производство, търговия, изпълнение, пускане в експлоатация и последващ сервиз – нещо, което изключва при евентуална конфликтна ситуация позоваване на други субекти, а поемане на пълна и цялостна собствена отговорност. В тази връзка не мога да пропусна освен чисто утилитарните показатели на техническата реализация нейната естетическа изящност – нещо, от което смея да твърдя, че разбирам. В проектантската си практика като архитект след чудесната реализация на моя собствен обект – винаги пред клиенти съм препоръчвал (ненатрапчиво разбира се) да ползват продуктите „Heetex“ и услугите на „TinoTech” и нейният собственик – инж.Валентин Цветков по отношение сградно отопление и приготвяне на БГВ.

инж. Живко Цеков,Варна, ж.к. Владиславовo

Здравейте 🙂 Казвам се Живко Хр.Цеков живея в гр. Варна ж.к. “Вл. Варненчик “ Бл.406 Ползвам слънчева система с термодинамични панели на Карно вече 3 години. Много съм доволен.Системата ми е с два панела и ми осигурява гореща вода 300л. Ползвам я за парно отопление през зимата. Харчи малко ток (колкото един хладилник), а ми задоволява нуждите от топло и гореща вода. По този начин ми отпаднаха най-големите консуматори в домакинството, което доведе до рязко намаляване на разходите за електроенергия. В сравнение с преди спестявам по с по 80 -100лв.месечно през зимата и с по 50лв. месечно през лятото при тези цени на тока. Така инвестицията се самоизплаща !!!(y)$$$ Много съм доволен и от това ,че през зимата и особено вечер в режим на парно отопление сл. с-ма се държи безупречно и не кляка както други видове слънчеви системи. Ако някой от Вас иска да я види и да се увери как работи може да ми се обади на GSM 0888 938 521. Както казват комшиите “Авантата си е чиста печалба!”, а в моя край казват още ”Шамар да е, ама аванта да е” :P(beer)(beer)(beer)(rock) гр.Варна 02.04.2014

Илко Петров, гр.Брегово, Сърбия

Ползвам слънчевата система с термодинамични панели HEETEX повече от две години. През това време тя ми осигурява 200л. евтина топла вода за битови нужди и отопление на едно помещение през зимата с радиатор. Разходите ми за топла вода намаляха повече от  три пъти.

За отбелязване е че до сега не е била необходима каквато и да било поддръжка. Всичко това показва че системата HEETEX е една от най – сполучливите ми инвестиции.

Николай Колев, Къща за гости Камелия -с.Аспарухово, яз.Цонево

Тази система е невероятно точна!  Аз съм много доволен и съм казал на много хора.  До сега изобщо не се е налагало да правим каквато и да било поддръжка, а в хотела има достатъчно топла вода.

До сега плащах по 900-1000лв. за ток на двата бойлера по 500л. за топла вода, а сега тока е между 250 до 350лв. Тук не става дума за проценти, а за три пъти и половина. Невероятна система!

След още два-три месеца и системата ми ще се избие от икономиите само! Изключително съм благодарен че Господ по някакъв начин ни свърза и си закупих тази система за топла вода! Благодаря че правите такива хубави системи! Който иска може да дойде на място да я види – ние сме в с.Аспарухово, Община Дългопол, Варненско, на брега на яз. Цонево, къща за гости „Камелия” – Тел.0889649282

Михаил Джибанков с.Владая, гр.София

Ползвах системата HEETEX един отоплителен сезон и съм много доволен от работата й. Бях решил да купувам пелети горелки, но в последният момент попаднах на фирмата ТиноТех.

Във възторг съм не само от монтажа, но най-вече от работата на системата- тези панели са най-доброто което може да се намери в момента в България! Защото няма пелети, няма дърва, няма печки.

Моята жена всеки ден , всяка сутрин ми напомняше да видя печката, да заредя, да не угасне…..освен пушека и мръсотията, сега всичко това вече е минало. Сега цялата къща ми се отоплява и имам вода за 7-8 човека непрекъснато

Орлин Миланов, Горна Баня, гр.София

Здравейте!

От две години нашето семейство и това на родителите ми ползваме термопомпа слънце/въздух – вода HEETEX  на фирмата”ТиноТех”.

Изключително сме доволни от работата на системата, особено през зимата, когато сметките ни намаляха наполовина (независимо че сме с малко дете и консумацията ни е завишена).

Препоръчваме горещо.

Орлин Миланов, София, кв. Горна Баня

Сертификати